onsdag den 12. december 2012

Crossfit og body-sds i I form

Hvis du investerer i I form (18/2012), så kan du både læse artikler om crossfit og om body-sds.

Crossfit-delen er fra Butcher's Garage i Valby og forklarer ganske fint, hvad crossfit går ud på og hvorfor det er så populært. Der er også eksempler på wod's med flotte billedeksempler af en sej Butcher-pige (kan ikke huske, hvad hun hedder).

Body-sds artiklen forklarer ligeledes super godt, hvad det går ud på og hvad man kan bruge det til.
For mig personligt var det dejligt at se, at journalisten havde nogle af de samme issues som jeg - forstået på den banale måde, at det selvfølgelig er rart at vide, at man ikke er den eneste. Selvom man jo godt ved det.

Her er et par citater fra artiklen:

"Mange mennesker har svært ved at rumme ubehagelige følelser. De kan sætte sig som blokeringer i muskler, led, mellemgulv eller mave."

"Mange træner meget, men får skader eller blokeringer, de ikke forstår. Ofte handler det om, at de ikke har styr på, hvordan man skal behandle sig selv (...) Når kunderne dukker op med rygproblemer, piskesmæld og fordøjelsesproblemer, kan roden til deres smerte meget ofte vise sig at være stress eller sorg."

"Trangen til at bevare kontrollen er en af de mest hyppige årsager til mange kvinders ømheder, smerte og skader. En anden hyppig udfordring er kvinders manglende evne til at sige fra (...) De skal lære at mærke deres egne grænser."

".. Lige nu gælder det om at gå ind i smerten og blive i den. Jeg er lidt for god til at flygte, når noget bliver ubehageligt, eller når følelserne tager så meget over, at jeg ikke kan rumme dem (...) Mit våben - ligesom så mange andre mennesker - er at lukke af. Mentalt såvel som fysisk."


Ingen kommentarer:

Send en kommentar