fredag den 4. november 2011

Klinikken Gammeltorv

Det var der, jeg var forbi i dag. Havde tid hos deres fys, som skulle se på min fod.

Jeg var øm i ydersiden helt oppe ved anklen og på ydersiden lige under knæet.
Han snakkede noget om et støtte ledbånd og noget der havde låst sig fast - men som han fik låst op -  og at jeg skulle lave strækøvelser. Jeg måtte godt gå og træne (bare med omtanke).
Han sagde sikkert noget mere, men det kan jeg ikke huske...

http://www.klinikken-gammeltorv.dk/

2 kommentarer:

  1. Godt du fik en tid, så du kunne få professionelle øjene og hænder på sagen.

    Og godt at du kan få lov til at træne og i det hele taget bevæge dig rundt...med omtanke. :)

    Det sagt, synes jeg, det er tit, din krop knirker og brokker sig? Forskellige steder. Eller også har det bare været en del her på det seneste.

    Med al den træning må din krop jo være blevet mere robust og stærk. Kan du lave forkerte bevægelser eller køre for hårdt på til træning (og på job)? Kan der være noget din krop mangler?

    SvarSlet
  2. Det kan være en blanding af at jeg løfter forkert på job, at jeg er meget mere opmærksom på min krop (og dens mangler og skader) og at jeg skriver hver gang der er en lille smule.
    Jeg har tid hos Kropsinstituttet til 1 times manuel behandling i december og der har jeg tænkt mig at snakke hele kroppen igennem med ham.

    Derudover er jeg hos Falck Healthcare (indtil videre har det været massage, fys og zoneterapi) nærmest hver 2. uge + går til afspændingspædagog hver 2. uge, så bør kunne tage en del i opløbet. Bør. For der er jo noget, der ikke fungerer.

    Nåh, men for nu at se på de gode ting, så har jeg i 9 mdr ikke været sygemeldt fra job pga. virus-lignende ting. Mit immunforsvar virker bedre, hvilket er dejligt. :-)

    SvarSlet