torsdag den 19. april 2012

Mørk chokolade

I tirsdags besluttede jeg mig for at mørk chokolade (1-2 stykker) ikke tæller som slik/chips/kage.. hehe. Er det ok?



Mit slik/chips/kage mål i denne uge:
- ikke købe slik/chips/kage man-tor

Det at jeg ikke køber noget, hjælper mig meget.


4 kommentarer:

  1. Om mørk chokolade er okay eller ej afhænger vist af, hvem du spørger. Men altså - det skulle jo være det sundere valg og et par stykker, mon ikke det liiige går. :)

    Og ikke at købe og derfor have det i huset er virkelig vigtigt. Måske noget af det vigtigste.

    SvarSlet
  2. Der er ingen gode kager i Netto. Derfor køber jeg sjældent kage, mens jeg har tendens til at købe chips og slik.. hvis jeg ikke passer på. Åhhh.. jeg har virkelig lyst til noget lige nu. Bumbum.

    SvarSlet
  3. Jeg har en regel hjemme hos mig og det er : INGEN SØDE SAGER I HUSET!!! - jeg kan simpelthen ikke styre det. SÅ der er kun en måde at undgå det på og det er ved ikke at have noget sjovt liggende. Tilgengæld har jeg altid frugt i lange baner og celestial the, det kan godt tage min trang til søde sager for det meste... og så er der jo lige den ene gang om måneden hvor man bare SKAAAAAAAL ha' noget og så er det bare i 7/11 og betale overpris for en rittersport eller hvad man nu skulle ha' cravings for, men jeg ved også gadt at du og jeg er på et meget forskelligt niveau med sukker afhængighed.
    Jeg synes det er bedre med lidt mørk chokolade end hvad end man nu kunne finde på... men det tæller altså stadigvæk som slik i min verden.

    SvarSlet
  4. Måske skulle jeg se på det fra en økonomisk vinkel? Jo mere snask jeg køber, jo mindre råd har jeg til massage, behandlinger, magnesium og proteinpulver, som jeg jo vældigt godt vil have.

    Hehe, ja, mørk chokolade er slik.. Jeg har bare en masse undskyldninger :-p

    SvarSlet