mandag den 12. marts 2012

Madplanlægning


Det går ikke rigtigt helt forrygende med mit projekt om at "bakke op" 1 gang om ugen (har endda måtte skalere ned fra 2 gange om ugen). Men i dag havde jeg overskud - måske som følge af det dejlige forårsvejr og en gang inspirerende mobilitet - og fik både lavet en slags madplan for et par dage, handlet og bakket op. Dertil fik jeg lavet skøn aftensmad:


Rød quinoa med citron, salt og peber.
Blomkål og broccoli med citron, sesamfrø og peber. Kun lige ligget i kogende vand ca. 5 minutter.
Tomat, spinatblade, græskarkerner og sesamfrø.
Revet gulerod med rosiner, græskarkerner og sesamfrø.
Ovnbagt laks med sursød sauce, salt og peber.

P.S. Jeg har ingen stop-klods, hvad laks angår, så jeg indtog 3 af slagsen og kunne godt have spist mere.. hmm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar