fredag den 3. august 2012

Fysiurgisk massage hos Mijo # 3

Samme behandler som sidst. 45 minutter. Ligge på maven iført underbukser.
Fokus på baller, lænd, ryg helt op til nakken - da hun fandt ud af, at jeg havde spændinger hele vejen op af rygsøjlen.

Det gjorde ondt. Fysiurgisk massage er ingen wellness massage. Der bliver arbejdet med trigger punkter, bl.a. rundt om skulderbladene, hvilket var noget af det der har gjort mest ondt indtil videre. Men musklerne skulle slappe af bagefter. Jeg håber det. For det var sgu hårdt arbejde at ligge der i 3 kvarter og pruste og prøve at slappe af, mens man mest havde lyst til at råbe og flyve op i loftet. Og som bonus er man øm dagen efter.

Mijo


Massagen er en meget dybdegående klinisk massageform baseret på en bred anatomisk viden om musklernes opbygning, udspring og vedhæftninger, og når den viden omsættes til behandling viser den fysiurgiske massage sin styrke i forhold til andre massageformer.
  
Fysiurgisk massage fjerner effektivt affaldsstoffer som ophobet sig i vævet som hårde knuder – myoser. Myoser mindsker tilførslen af ilt og blod til arbejdsområdet, hvilket hæmmer musklernes arbejde, men ved hjælp af denne massage optimeres tilførslen af blod og næring til cellerne, og stofskiftet forbedres.
 
Kroppens egenskaber til at opbygge sig selv aktiveres, og kan lettere overkomme at bekæmpe affaldsstoffer, toksiner, bakterier og eventuel indtaget medicin.


Jeg har på fornemmelsen, at min meget spændte krop har brug for den slags massage det næste stykke tid.
Noget der går i dybden og virkelig tager fat. Så må jeg tage en gang wellness massage senere :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar